Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  Bit voor impactschroefmachine

  Ik heb een impact schroefmachine van Makita gekocht.Het is de 6916F. Het is wel een oud model, maar het was een koopje.
  Maar nu zit ik met vragen over de bit. Als je bit los in de kop steekt, en je zet hem vast, zit hij te diep. Een oplossing is natuurlijk een gewonde bithouder. Maar die is te lang naar mijn zin. Zijn er speciale bits voor deze machines? Ik vind er niets van terug, en in de doe-het-zelf in het dorp (heb die machine daar wel niet gekocht, maar ze verkopen een gelijkaardige van Bosch) wisten ze ook geen raad. Ze hadden ook enkel de klassieke bits en bithouders.

 2. #2

  Re: Bit voor impactschroefmachine

  hey hallo
  ik heb ook een slagschroevendraaier je kan dan als je enkel een bitje wil gebruiken ook verlengde bitjes voor kopen van 2,5 cm lang elk merk maakt ze wel gr leroy

 3. #3

 4. #4

  Re: Bit voor impactschroefmachine

  De bithouders zijn volgens mij in diverse lengtes te koop.
  Ik weet natuurlijk niet of die kort genoeg zijn voor jou, anders inderdaad lange bits kopen.

 5. #5

  Re: Bit voor impactschroefmachine

  De bit op de link van Makita is denk ik wat ik zoek. Bithouders heb ik nog maar in één lengte gezien. Maar ik ga eens terug naar de winkel waar ik de machine heb gekocht. Misschien dat ik daar wel andere lengtes vind. Maar ik weet nu in ieder geval wat ik nodig heb.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top