Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  vakkenkast voor thuis

  en dan nog een vakken kast voor mezelf thuis.  alle hoeken zijn in verstek gezet dat je het id krijgt dat de wanden in 1 geheel doorlopen.
  gemaakt van steigerplanken opgeschuurt met korrel 120 en word afgewerkt met beits dat naar noten toe kleurt en afgewerkt met matte lak.

  moet nog even de puf ervoor vinden om eraan te beginnen maar dat zal hopelijk voor de kerst zijn. foto's van het eindresultaat volgen.

  Attached files

 2. #2

  Re: vakkenkast voor thuis

  Gewoon: eenvoudig, maar knap design . Vooral het inzicht in de verhoudingen, deze gave mis ik zelf wel :cry: . Deze foto's inspireren (echter meestal om na te bootsen )

 3. #3

  Re: vakkenkast voor thuis

  Ziet er strak uit.
  Hoe ga het geval bevestigen? (zal wel wat wegen lijkt mij zo)

 4. #4

  Re: vakkenkast voor thuis

  @ dif :

  Daarom volg ik de opleiding als binnenhuis architect
  Het is een makkelijk te maken vakken kast die toch enige diepgang heeft als je het goed gaat bekijken, ik zit zelfs er nog aan te denken bij alle naden een visbekje erin te frezen zodat het net wat meer luxe kijkt

  @ Dave:

  het gewicht valt wel mee het is geen zwaar eiken

  ik maak in de hoeken een haak systeem zodat het niet opvalt denk ik, dat moet ik nog gaan bekijken maar hangen zal die 8-)

  Ik verwacht er binnen nu en 3 weken tijd voor te hebben het even vlug in elkaar te zetten zal hier de fotos nog wel plaatsen

 5. #5

  Re: vakkenkast voor thuis

  voor de liefhebber die hem ook wil maken :

  de autocad tekening helaas niet op school of netjes in een layout dat komt omdat al mijn autocad instellingen verdwenen zijn dus moet weer opnieuw gaan programeren zodra ik tijd heb maar goed :  Attached files

 6. #6

  Re: vakkenkast voor thuis

  mooi ontwerp!
  en zeker origineel, ziet er goed uit.

  groet
  harmen

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top