Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  setje beitels en meer

  Omdat ik opnieuw begin met mijn timmerhobby heb ik dringend behoefte aan "nieuw"gereedschap. Op het forum had ik gelezen dat oud eigenlijk veel beter is dus daar ben ik naar gaan zoeken. Op marktplaats een setje (merkloos) oude beitels voor een redelijke prijs gevonden. Na aankomst in den Ham (ov) kwam ik in een soort museum terecht. Bij het zien van zoveel gereedschap kon ik mij moeilijk beheersen. Ik heb er ook een dubbel kruishout gekocht en een oude stanly schaaf.

  Een vruchtbaar bezoek en gelijk een nieuwe gereedschapsleverancier gevonden.

  Attached files

 2. #2
  Athanor
  Guest

  Re: setje beitels en meer

  Nou, dat is een goede start! Kun je je gelijk op het slijpen van de beitels en "tunen" van de schaaf storten. Het forum staat bol van de tips en discussie daarover....

  Fons

 3. #3

  Re: setje beitels en meer

  was het een particulier of een winkel? ik woon in westerhaar en in den ham kan ik me niet echt iets herrineren qua hout gereedschap.

 4. #4

  Re: setje beitels en meer

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jesse
  was het een particulier of een winkel? ik woon in westerhaar en in den ham kan ik me niet echt iets herrineren qua hout gereedschap.
  Hallo Jesse

  Op marktplaats vond ik de beitels. Ik ben gewoon langs gegaan en kwam bij Gerrit thuis. Hij is OUD-en ANTIEK gereedschap verzamelaar. IK heb mijn ogen uitgekeken, je stapt een schuur binnen met rondom stellingen met allerlij oud (opgeknapt hersteld) gereedschap. Wat hij dubbel of overheeft verkoopt hij. Hij liet een set Molenmakers gereedschap zien prachtig. Mocht je wat zoeken een prima adres.

  DIT IS GEEN VERKOOP RECLAME maar gewoon een schot in de roos voor mij

  Hartelijke groet Hugo

  Ik stuur je een pb

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top