Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4

Onderwerp: even voorstellen

 1. #1

  even voorstellen

  Hallo Medebezoekers

  Ik ben Hugo 46 jaar en woonachtig in Ridderkerk. getrouwd en met een zoon van 12 jaar. Van beroep ben ik elektromonteur(zwakstroom)
  Ik heb eigenlijk altijd wel een beetje getimmerd, in de vorm van kastjes en meubeltjes van allerlei plaatmateriaal. Nadat ik een jaar of 10 terug in het topje van mijn middenvinger heb gefreesd (moordwapen) ben ik er mee gestopt. Maar ja je ziet weer eens wat en toen ben ik maar weer voorzichtig begonnen. Op deze site kom ik aan veel informatie die voor mij nieuw en onbekend is.

  Daar waar ik informatie heb zal ik die zoveel mogelijk delen

  Iedereen veel hobby plezier uit Ridderkerk gewenst

  Attached files

 2. #2
  Athanor
  Guest

  Re: even voorstellen

  Hugo, welkom op het forum! Hopelijk vind je hier genoeg inspiratie om weer lekker verder te gaan met hout. De (her)start is veelbelovend!

  Fons

 3. #3
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jun 2010
  Locatie
  H.I. Ambacht
  Berichten
  449

  Re: even voorstellen

  Hoi Hugo, Leuk om iemand op het forum te ontmoeten uit de regio. Ik heb zo'n 6 jaar geleden het topje van mijn duim keurig onder 45 graden in verstek gezaagd op een tafelmodel zaagtafeltje van de bouwmarkt, het kreng daarna direkt verkocht en een goede zaagtafel gekocht waar ik niet op mijn knieën achter hoefde te zitten. Dit was een enorme verbetering en kwam de hobby enorm ten goede!

  mvg
  Patrick

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: even voorstellen

  Hugo,

  welkom op dit mooie forum!

  rick

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top