Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  Cursus bij Roeland Brekelmans in Akkrum

  Roeland leerde ik een aantal jaren geleden kennen. We kopen hout bij dezelfde bekende leverancier in de prachtige oude houtzagerij in Akkrum. Roeland heeft HMC gedaan en is lid van de Vereniging van Restauratoren Nederland (http://www.conserveer.nl). Als de Provincie Friesland wat te restaureren heeft, komt het vaak bij Roeland terecht. Roeland stond ook bij ons op de grote stand van ons forum op de Open Dag Hout in Drachten en trok veel bekijks met zijn handvaardigheid, zijn kunsten en ook zijn prachtige zelfgemaakte houten schaven.
  We hebben toen Roeland gevraagd of hij ons niet een beetje van zijn kennis kon overdragen en dat heeft geresulteerd in een hele mooie cursus. Roeland heeft een paar prachtige werkbanken gemaakt van purperhart en daaraan werken inmiddels de eerste cursisten. De eerste cursussen zijn al volgeboekt maar kijk eens op zijn website of het wat voor je is. Als ik niet zo ver weg woonde had ik me zeker ingeschreven, HMC kennis met 25 jaar ervaring!!
  Veel succes Roeland, http://www.meubelmakerijbrekelmans.nl/cursus.html

  jaap

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1

  Re: Cursus bij Roeland Brekelmans in Akkrum

  jaap
  da's goed nieuws. helaas heb ik zelf te weinig tijd om een dergelijke cursus te volgen maar ik weet zeker dat er veel animo voor zal zijn.

  rick

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top