Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Ten zeerste afgeraden, enigszins vervloekt maar toch gekocht :), de Sorby Turnmaster

  Ik heb van de week een Sorby Turnmaster beitel gekocht, ondanks het feit dat een man of 5 me het afgeraden had . En dat waren niet de minsten, nee, stuk voor stuk mannen waarvan ik jaloers ben op de kwaliteit van hun werkstukken.

  Waarom ik de set dan toch gekocht heb? Omdat ik eigenwijs ben en graag wil weten hoe het werkt. Of zoals ik vanmiddag al tegen Ronald zei, als het niets is dan kan ik er altijd nog mijn rug mee krabben. Ik ben overigens vooral nieuwsgierig naar het shear cutten, niet naar het schrapen.

  Oh, en het feit dat ik het via Marktplaats kon kopen voor 50 euro, dat hielp natuurlijk heel erg mee, anders had ik het niet gedaan .

  large_13578282578605.jpg


 2. #2
  Hahahaa nou voor 50€ kan je al iets proberen
  en een shear cut doe je toch met de schalenguts ?
  mvg tom
  "You have your way.
  I have my way.
  As fore the right way, the correct way,
  and the only way , it does not exist"
  Friedrich Nietzsche

 3. #3
  Kan ook hiermee door een slag te draaien.

  Net even 2 vogeltjes gedraaid, in vrij basic vorm.

  Ik moet zeggen dat het best pittig draaien is met de turnmaster, wat een agressieve beitel is dat zeg... De moeilijkheid zit hem erin dat je de beitel vrij ver van het werkstuk laat rusten op de steun, waar je normaal de beitel veel dichterbij hebt, daar moet ik duidelijk aan wennen. Ach, oefening baart kunst .

  20160531_183501.jpg

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top