Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Beter laat dan nooit!

  Ja, helemaal vergeten om hier even te buurten. Zal even vertellen wat mijn achtergrond is. Ik heb in 2003, denk ik, het HMC in Amsterdam afgerond (richting meubelmaken). Heb daarna een paar jaar als meubelmaker gewerkt tot ik in 2006 besloot een ICT richting in te willen. Heb toen een HBO technische informatica opleiding gevolgd en ben in 2009 afgestudeerd. Werk sindsdien als software ontwikkelaar, wat grappig genoeg veel raakvlakken heeft met het meubelmaken.

  Twee jaar geleden een huis gekocht MET garage! Het was altijd al een droom om weer een kleine werkplaats te hebben. Aangezien ik ook graag onder de auto lig is het alleen niet heel snel gegaan met die werkplaats, tot ik een paar maanden geleden een kleine cirkelzaagtafel op marktplaats zag langskomen. Deze opgepikt en meteen ook een mooie oude Ulmia werkbank op de kop kunnen tikken. In de afgelopen maanden ben ik bezig geweest om die zaagtafel op te knappen. Vandaag een kleine overwinning: eerste stukken gezaagd!

  Mijn korte termijn doel is om wat Iepen oid op de kop te tikken om vervolgens lekker los te gaan op wat zwaluwstaarten. Het hoeft geen mooi meubel te worden, ik wil gewoon weer zwaluwstaartjes hakken

 2. #2
  Welkom op het forum! Goed om weer wat hout te hakken


  Fons

 3. #3
  oud hout
  Ingeschreven
  Aug 2015
  Locatie
  Midden Limburg
  Berichten
  5.524
  Welkom op het forum.

  Groet Pel.
  Pel; Hout wirktj.

 4. #4

 5. #5
  Welkom.

 6. #6
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jul 2012
  Locatie
  Nieuwegein
  Berichten
  1.041
  Welkom op het forum! Ik ben benieuwd naar je zwaluwstaarten!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top