Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  even voorstellen...+vraag

  Hallo iedereen,

  mijn naam is jonas, ben recentelijk op dit forum terechtgekomen en natuurlijk direct lid geworden.
  ik begin in oktober aan mijn laatste jaar bouwkundig ingenieur en bijgevolg dus ook geintresseerd in alles wat met bouwen te maken heeft.
  ik probeer zoveel mogelijk met aannemers en dergelijke mee te gaan om de praktijk onder de knie te krijgen en heb zelf een appartement gerenoveerd (alles uitgebroken, nieuwe leidingen gelegd, gevloerd, nieuwe plafondjes,...)
  begin juli heb ik samen met een dakwerker hier thuis een volledig nieuw dak gestoken en sindsdien heb ik een nieuwe passie ... hout met al deze klussen verdien ik een centje bij waarmee ik dan beetje bij beetje ook meer gereedschappen kan kopen.
  vermits ik in mijn vrije tijd paardrijd, zou ik voor mezelf een of andere hindernis willen maken, nu is mijn vraag welk soort hout ik hier het beste voor gebruik, en met wat soort verf ik deze dan afwerk?

  bijgevoegd een afbeelding van zo een hindernis

  groeten,
  jonas

  Attached files

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.337

  Re: even voorstellen...+vraag

  Ik zou daar gewoon vuren of behandeld vuren voor nemen. Je wil het geheel immers ook draagbaar houden.

 3. #3

  Re: even voorstellen...+vraag

  Vuren of grenen zijn inderdaad prima. Het mag gewoon niet te zwaar zijn. Als het paard de hindernis raakt moet de balk ook kunnen vallen.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top