Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Electrisch opschuren takken

  Hoy allemaal,

  Ik schuur momenteel handmatig mijn takken omdat het vaak nogal een oneffen ondergrond is. Nu vroeg ik me af of er een bepaald type schuurmachine is dat wat meer detailwerk kan doen (en niet snel verslijt).
  En handmatig ja is nogal tijdrovend. Toch zeker om het extra glad te krijgen.

  Mvg
  Glenn

 2. #2
  Lamellen wiel misschien? In een boormaschien.

 3. #3
  Wat doe je precies met takken? Als ze vochtig zijn, is de schors bij veel soorten gemakkelijk te verwijderen, en dan zijn ze zonder schuren toch al glad?

 4. #4
  Jah ik heb er een paar mooie opgedroogde bij. Die wil ik ook graag opgeschuurd zien. Ik moet echt zien dat ik in't vervolg de nattere mee naar huis neem aangezien ik daar inderdaad de schors als boter kan verwijderen.
  Dus het gaat om een paar uitzonderlijke takken. Maar die wil ik graag toch ook opgeschuurd zien.

 5. #5
  wat zou je ermee willen doen? houtsnijwerk, draaiwerk ; ?

  groet
  Ornament

 6. #6
  Voor dit soort klussen gebruik ik eerst een haalmes om de schors te verwijderen, modelleren doe ik met een haakse slijper en een lamellenschijf. Detail afwerking met een multitool en een dremel. Als laatste ga ik er nog eens over met een excentrische schuurmachine op 240 grit.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top