Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Even een lans breken voor Timmerman Koos!

  Beste medeforummers,

  Zoals meer leden van het forum kijk ik regelmatig filmpjes op YouTube.
  Maar vier kanalen springen er echt uit: Steve Ramsey, Matthias Wandal, Frank Howard en Timmerman Koos.
  De eerste twee kunnen zich aardig redden met hun filmpjes, en Frank Howard doet het volgens mij ook niet slecht. Dat is toch wel de kracht van een groot taalgebied.

  Timmerman Koos doet het op z'n Nederlands, en daar trekt hij minder abonnees mee dan de Amerikaanse kanalen.

  Vandaag heeft hij het volgende filmpje er op gezet: https://youtu.be/K9eGD48qUIU
  Het doet me denken aan de oproep van Baas Jaap, of we wat vaker op de reclame banners willen drukken.

  In de USA is er een website waarmee het makkelijker is voor artiesten en kunstenaars om donateurs te vinden. https://www.patreon.com/
  Is er zoiets niet in Nederland mogelijk?
  De laatste jaren heb ik allerlei abonnementen van papieren tijdschriften de deur uit gedaan, want daar heb ik geen tijd of interesse meer in. Maar ik zou best een paar euro kunnen missen voor een goed forum of een leuk YouTube kanaal. Die hebben deze papieren dinosaurussen vervangen.
  Groeten, Raymond

 2. #2
  Ik vind timmerman Koos het nog best leuk doen in z'n filmpjes. Het enige wat ik een beetje jammer vind is dat het inhoudelijk niet altijd even interessant is. Bijvoorbeeld de vergelijking met een oude en nieuwe Stanley schaaf; dit wordt eigenlijk alleen esthetisch gedaan, hij had beter een stukje kunnen gaan schaven
  Tijd voor een ''wijze'' quote:
  ''Alleen de domme ruimen op, de geniën overzien de chaos...''


 3. #3
  Mee eens, Lars. Ik kijk soms naar Koos en heb wel plezier in de manier waarop hij zich presenteert. Soms is het leerzaam, soms niet. In ieder geval kijk je gezellig bij hem naar binnen in zijn werkplaats en Koos doet zijn best om iets met ons te delen wat misschien nuttig zou kunnen zijn. Wat ik erg in de man waardeer is dat hij beschaafd spreekt; ik hoor hem bewust grof taalgebruik vermijden.
  Vriendelijke groet, Nerflander
  [I]Alles wat de moeite waard is kost moeite.[/I]

 4. #4
  Ik kijk ook af ten toe, in het begin heb ik erg veel van hem opgestoken. Nu zijn de filmpjes wat minder interessant voor mij, toch weer een kleine donatie gedaan voor de moeite die hij erin steekt. Er gaat natuurlijk flink wat tijd zitten in het maken en editten van al die video's.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top