Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  Zaagtafel Rockwell RE 12

  Hoi,

  Is er iemand bekend met het met Rockwell zaagtafel, ik heb op mp http://link.marktplaats.nl/m1017583189 een gevonden, ben nu aan het onderhandelen voor een prijs, raden jullie het aan en wat zou het waard zijn.

  Bedankt

  Groeten

  Henkie

 2. #2
  Als de tandheugels van de hef en tilt niet versleten zijn , kan je er geen bult aan vallen. Stofafzuiging moet je je niet te veel van voorstellen. Er zit een mooie roltafel bij en een stel zaagbladen. Dit soort zaagtafels worden al heel lang gemaakt. Het zijn een beetje alleskunners. Hoewel ze zich volgens mij het beste lenen voor werk in massief hout. Ik denk dat een 5 a 600 euro geen verkeerde prijs is. Als je hem voor zo'n soort bedrag kan kopen, kan je er weer een jaar of 50 mee vooruit.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top