Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Open Call: gedeelde werkplaats in Antwerpen!

  Hey allemaal,

  erg lang gelden dat ik nog eens iets op het forum gezet heb, maar het is dan ook heeeel erg druk geweest (en nog steeds). Sommigen zijn op de hoogte van mijn grote uitdaging (sinds 2 jaar nu alweer) en er komt eindelijk shot in de zaak! meer info hieronder, zoek je een werkplaats in Antwerpen en wil die graag delen met andere vaklui uit andere disciplines? Sta je ervoor open om je kennis te delen en over te dragen? Stel je dan zeker kandidaat!

  groet, Sam
  Dag Creatieve Maker,
  Creating Collective is een open netwerk van ateliers, werkplaatsen, vakmensen, ontwerpers, service providers, business developers, marketeers, ... Maar het is vooral ook een werkplaats waar je kan prototypen, experimenteren, falen, samenwerken, leren, onderzoeken, opbouwen, ... Het is het netwerk dat productideeën helpt klaarstomen voor de markt.
  Dit willen we niet alleen doen, maar met de juiste partners, zodat we bij elke stap in het productontwikkelingsproces, kunnen doorverwijzen naar de juiste persoon. Ons doel is om een aanspreekpunt te zijn voor de lokale maak- en creatieve industrie, om een nieuwe impulsen op te wekken en om creatief ondernemerschap mee te promoten.
  Concreet zijn we in Antwerpen bezig met de oprichting van een centrale, gedeelde werkplaats, waarbij ook eigen atelierruimte gehuurd kan worden. Noem het gerust een coworking space voor makers!
  Wil je al eens komen kijken naar de locatie? Dat kan op afspraak! Hier alvast een aantal details:

  • 2 verdiepingen, totale oppervlakte is ongeveer 880m²
  • krachtstroom aanwezig
  • industrieel pand met solide constructie en hoge plafonds: gelijkvloers 4.3m, eerste verdieping 4m (een mezzanine in je werkplek is niet ondenkbaar...)
  • gelegen in de Lange Lobroekstraat, met ruime front, geschikt voor horeca, met terrasmogelijkheden in de zomer! Ideaal voor workshops en andere events!
  • mogelijkheid tot daktuin op de eerste verdieping
  • goederenlift aanwezig
  • sanitair én doucheruimte
  • loskade achteraan, vlakbij de goederenlift
  • ...

  Creating Collective wordt dé plek in Antwerpen waar creatieve ondernemers zich kunnen vestigen. Een dynamische en bruisende werkplek, waar vakmensen, vanuit hun eigen specialisatie, kunnen deelnemen aan een netwerk van ondernemers, waar kruisbestuiving leidt tot nieuwe interdisciplinaire samenwerkingsverbanden en gezamenlijke projecten! Dé plek voor co-creatie!
  Voor onze werkplek zijn we nog op zoek naar een aantal creatieve vakmensen, die mee willen bouwen aan ons collectief. Vakmensen die willen samenwerken, die hun kennis willen delen met gelijkgestemden. Kortom, ben jij de Resident Maker van onze dromen? Of ken je iemand die perfect bij ons zou passen? Stel hem of haar aan ons voor, we zijn je eeuwig dankbaar!
  Aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen. We helpen je graag verder.

  Stel je hier kandidaat!
  Deadline voor registratie: 6 maart 2016, middernacht.


  Tot binnenkort!
  Laatst gewijzigd door jefmen; 14-07-17 om 22:41.

 2. #2
  Ziet er gaaf uit. Je link naar je website ontbreekt een c'tje! reatingcollective

 3. #3

 4. #4
  Heel leuk idee. Is dit ook voor particulieren of amateurs? Ik ben namelijk opzoek naar zoiets (dan ook wel eerder regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen). Ken jij zo een gedeelde ateliers?

 5. #5
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jan 2017
  Locatie
  Vlaams-Brabant, BE
  Berichten
  115
  de website doet het niet meer...

 6. #6
  Link aangepast in het topic.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top