Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  vraag over Metabo tafelzaagmachine TK 1256

  Om maar met de deur in huis te vallen weet niet of ik deze vraag op de goede site plaats
  Ik ben pieter en zoek voor hobby een zaagtafel
  Nu kan ik de Metabo Tk 1256 kopen voor 260 euro
  Nu is mijn vraag heeft iemand ervaring met deze zaagtafel en zou ik er goed aan doen deze te kopen
  hoop dat ik wat reacties krijg dit is voor mij ook nieuw om het op deze manier te doe
  Ben nog maar een groentje in deze wereld
  Alvast bedankt

 2. #2
  Ik heb ooit in 1999 de TK1256 gekocht compleet met onderstel, roltafel en 2 tafelverbredingen. Was echt een fijne machine. Kon er gemakkelijk mee zagen. Op het laatst echter begon de zaag wat te wringen. Ik heb er op dit forum ook over geschreven. Het spouwmes gaf toen wat problemen. Ik heb het nooit 100% kunnen verhelpen en de zaagtafel uiteindelijk weggedaan. Nu gebruik ik alleen nog een invalzaag.
  De voordelen die ik toen vond: een veelzijdige zaag waarop tot wel 70 cm breed gezaagd kon worden. De roltafel was echt fijn. Verder liep de motor rustig en was de machine op onderstel gemonteerd toch nog redelijk mobiel door de wielen die eronder zaten. De stofafzuiging was redelijk en er zat een goede beveiligde schakelaar op.
  Ik heb er een 3 jaar geleden zo'n 300 euro voor gevraagd. Compleet zoals beschreven. Ik denk als jij hem zo compleet voor 260 euro kunt kopen en hij is verder technisch goed is je er goede machine aan hebt.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top