Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jul 2012
  Locatie
  Nieuwegein
  Berichten
  1.042

  Deksel/inlegplaatje Festool Basis 5a

  Ik heb een vraagje over de freesmodule Basis 5a. Ik gebruik 'm met veel plezier, maar ik mis de inlegplaat of het deksel wat boven het gat boven de frees hoort te zitten. Bij kleinere werkstukken hebben deze nu de neiging om in dit gat te duiken.

  Mijn vraag is, wat hebben jullie in dit gat zitten? Een zelfgemaakt deksel of het originele? En dan, als jullie een zelfgemaakte hebben, hoe hebben jullie die gemaakt? De originele heeft namelijk volgens mij klempootjes wat het geheel wat lastig maakt. En als jullie de originele gebruiken, hebben jullie dan nog een adres in Nederland wat ze voor een normale prijs verkoopt?

  Het onderdeelnummer is 437373, dat had ik al gevonden. Op het internet heb ik niemand kunnen vinden die die dingen zelf maakt, maar dat kan aan de zoektermen hebben gelegen. Het is niet echt eenvoudig zoeken hierop, vind ik althans.

  Alvast bedankt voor jullie tips en tricks!

 2. #2
  Klaas, voor 6,74 euro heb je een originele zie ik.

  Ik maak die afdekplaten voor mijn freestafel zelf (uit aluminium) maar;

  ik heb zelf mijn freesplaat gemaakt en kon de dikte van de afdekplaten dus zelf bepalen. Voor die dikte heb ik een standaard maat genomen.

  Ik weet niet welke maat Festool gebruikt, maar ik denk niet dat je veel goedkoper uit bent..

  Groeten Willem

 3. #3
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jul 2012
  Locatie
  Nieuwegein
  Berichten
  1.042
  Ik denk dat Festool een eigen maat gebruikt Willem, en sowieso zit je met die clips. Verder: bij www.Kruis.nl valt het wel mee inderdaad, denk dat ik ze daar maar ga bestellen. Maakt iemand ze ook zelf voor de Basis 5a?

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top