Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  afwijkingen Festool CMS basisset UK/Europa??

  Hallo

  ik heb een leuke offerte uit de UK gekregen voor de Festool CMS basis set + inleg modules voor de OF1010 en de TS 55. Nu wist de locale Festool hier in NL te vertellen dat de UK afwijkende maten voor de sets zou hebben? Oftewel ik kan mijn in NL gekochte OF1010 en TS55 niet gebruiken in de modules en Basis CMS uit de UK.
  Bekend is wel dat de stekkers anders zijn.

  Weet iemand hier vanaf?

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.561

  Re: afwijkingen Festool CMS basisset UK/Europa??

  Het verwondert me hogelijk dat je een offerte uit de UK hebt gekregen. Festool is erg strict in verbieden van handel van z'n producten over de landsgrenzen.
  Naast de afwijkende stekkers kan ik me voorstellen dat de spantang van de OF1010 1/4" zou kunnen zijn maar dat betwijfel ik. Verder kan de aan/uit schakelaar aangepast zijn aan eventuele afwijkende Engelse eisen.
  Er bestaan exploded view plaatjes van de Festool producten (zoek EKAT op), misschien kan je aan de hand van verschillen in de artikelnummers achterhalen wat afwijkt en of dat belangrijk is voor jouw persoonlijke situatie.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top