Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  Drechselmeister midi

  Beste houtdraaiers,

  Ik ben, om te kijken of ik het houtdraaien wat vond, begonnen met een Oekiboekie DeLuxe voor iets van 5 tientjes. Inmiddels, al redelijk gegrepen door het virus, ben ik dit ontgroeid en irriteer me steeds meer aan de beperkingen en het ontbreken van precisie. Dus ben ik aan het kijken voor de volgende stap. In eerste instantie naar een bank van HBM, de 450 of 1100, maar na veel wikken en wegen heb ik het budget ietsje () opgerekt en mijn zinnen op de Drechselmeister midi gezet.

  Ik lees alleen maar goede recencies over deze machine, maar zou deze graag eerst eens live zien en de voors en tegens van een ervaringsdeskundige willen horen. Nu woon ik in Heerhugowaard, en voor zover ik weet is er geen bedrijf in de buurt die deze bank verkoopt. Maar misschien is er een draaier in mijn omgeving die met deze bank werkt en waar ik eens zou kunnen komen kijken. Ik hoor graag van jullie!

  Groet,
  Ramon

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Aug 2015
  Locatie
  Midden Limburg
  Berichten
  5.524
  Kijk maar eens bij Ronald http://dehoutdraaierij.nl/product-ca...e/draaibanken/

  Groet Pel.
  Pel; Hout wirktj.

 3. #3
  Hallo Ramon,
  In Radius Noord-Holland Noord is minimaal één lid (in Schellinkhout) die de midi heeft. Stuur me maar een pb met je e-mailadres dan zal ik je naam, tel.nr. en adres doorgeven.
  Waarom niet gelijk lid worden? Er zijn diverse leden in HHW en we komen om de 6 weken in Hensbroek bij elkaar. Zie onderstaande website. We zijn met ruim 70 draaiers!
  Je kunt gratis les krijgen van een van onze mentoren en daarnaast steek je heel veel van elkaar op.
  Groet,
  Pieter

  www.houtdraaien.com

 4. #4
  Ik weet dat Ronald ze heeft, en ik ben ook voornemens om 'm bij hem te kopen (vooropgesteld dat het inderdaad deze bank wordt). Maar Wehl ligt ietsje uit de route om "even" te gaan kijken

 5. #5
  @O Peatey: pb verstuurd.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top