Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Iemand ervaring met deze houthandel

  Ik hoop dat ik in de goede sectie zit met mijn vraag. Anders bij voorbaat mijn excuses.

  Ik woon in Heerhugowaard en ga voor hout regelmatig naar de Amsterdamse Fijnhouthandel. Goede zaak, maar voor mij niet echt praktisch. Nu kwam ik via via op internet houthandel Storm in Obdam tegen. Dit is voor mij heel wat handiger. Ik ga sowieso even kijken, maar vroeg mij af er hier mensen zijn die ervaring met ze hebben (vast wel ). En dan bedoel ik met name de kwaliteit van het hout, de service en de prijzen in relatie tot andere houthandels. Alvast bedankt voor jullie moeite!

 2. #2
  Veel leden van Radius NHN komen zeer regelmatig bij Dennis van HH Storm. Prima bedrijf, niks mis mee.
  Groet,
  Pieter

  www.houtdraaien.com

 3. #3
  Ik ben er afgelopen zaterdag geweest, en het is een leuk bedrijf. Niet heel groot, zo staat de Woodmizer onder een afdak op de werf . Ze hebben veel liggen en de eigenaar is een uitermate vriendelijke man.

  Mijn indruk is dat ze geen heel exotische houtsoorten hebben, maar ik kan me vergissen (corrigeer me als ik het fout heb). Volgens de eigenaar doen ze eigenlijk alleen in bulk, maar hebben ze soms wat "afzaagsels". Wel willen ze met plezier een stuk hout wat zo uit de stapel te pakken is voor je pakken.

  Zo heb ik een plank ruw essen (met een "cup" erin en ongeveer 250x20x5,5 cm) en een stuk iep van grofweg 50x50x6 meegenomen. Dit heeft me €70 gekost, wat ik niet heel goedkoop vind. Maar wellicht dat mijn blik daarop wat gekleurd is doordat ik bij de Amsterdamse Fijnhouthandel vaak kleinere stukken exotischer hout voor minder geld meeneem. Laat het maar weten als ik het verkeerd zie, ik heb hier per slot van rekening nog niet heel veel ervaring in.

 4. #4
  Even grofweg - je hebt daar 0.0425 kuub hout voor 70 euro, da's omgerekend 1650 euro per kuub. Dat is een volstrekt gangbaar bedrag voor droog, bekantrecht hout (AF rekent bijvoorbeeld Eur 2000 per kuub voor essen van 52 mm dik, en Eur 2400 voor (amerikaans) iepen van 52 mm dik). Als je tevreden bent over de kwaliteit van het hout lijkt me dit een goeie tent.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top