Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1
  Junior Member
  Ingeschreven
  Jan 2015
  Locatie
  Walem (Mechelen)
  Berichten
  19

  alternatief voor kerstballen

  Toch altijd leuk een zaterdag met slecht weer... Voordeel is wel dat er dan niet veel anders op zit dan binnen te blijven en nog wat te oefenen. Gezien de Sint er bijna is en het daarna tijd is om de kerstboom te versieren dacht ik om van de gelegenheid gebruik te maken om wat kerst decoractie te maken.

  20151122_132634 (2).jpg


  De twee linkse stukjes zijn kers (+-8 en 4cm lang), het rechtse eik (+-12cm lang). Bij het eerste stuk ben ik zelfs in geslaagd om het zo te krijgen zonder te schuren. Ik neem aan dat dat wil zeggen dat dit snijdend gedraaid is?

  Ik hoor het graag als jullie dingen zien die voor verbetering vatbaar zijn (vooral technisch dan, aangezien smaken verschillen). Voorlopig leer ik nog hout draaien met behulp van YouTube, alleen geeft YouTube zo weinig feedback.

  Steven

 2. #2
  Is al een goed begin Steven.
  Blijven oefenen en veel stelen met uw ogen op beurzen, houtdraaiersvergaderingen enz.
  Ik zie dat je van Mechelen bent, Maak uw lid bij de Vlaamse Houtdraaiersgilde en ga maandelijks kijken in uw provincie naar de bijeenkomsten.
  Je zal werkstukken zien van anderen, ze worden besproken en onder elkaar krijg je tips hoe iets in elkaar steekt. Er worden per vergadering altijd iets kleins gedemonstreerd waarvan je veel zal opsteken.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top