Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  zelf een zaagtafel maken?

  Ik heb nog een cirkelzaag die ik eigenlijk niet meer gebruik na de aanschaf van een Festoolcirkelzaag. nu vroeg ik me af of het ook verstandig is om zelf een soort zaagtafel te maken en zo ja, heeft iemand een idee hoe dit t beste te doen?

  groeten!!

 2. #2

  Re: zelf een zaagtafel maken?

  Zo ben ik ook begonnen, een cirkelzaag onder een plaat MDF. Dat was nog een hele klus trouwens. Ik raad het absoluut niet aan. Naar mijn gevoel levensgevaarlijk. Nu ik een wat fatsoenlijker zaagtafel heb (een Kitty) merk ik dat dat ding nooit goed af te stellen was en het hout makkelijk klemliep, met alle gevaren van dien.

  Nog zo iets stoms. Ik had de schakelaar met een tywrap vastgezet. Toen ik de zaag eens los nodig had, hem met veel moeite onder de zaagtafel vandaan gehaald had en de stekker in het stopcontact stak, ben ik me helemaal rot geschrokken.

 3. #3

  Re: zelf een zaagtafel maken?

  ok duidelijk, niet aan beginnen dus!!

 4. #4
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.508

  Re: zelf een zaagtafel maken?

  Kan wel, maar dan moet je wel goed op letten wat je doet.
  Probeer trouwens de search eens, er is al genoeg over dit onderwerp te vinden

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top