Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 8 van de 8
 1. #1

  Live stream op je werkplaats

  Ik zat te denken waarom hebben al de youtube promoters geen live stream aan voor marketing redenen?
  Het vak houtbewerker is vaak alleen te doen met goede reclame van eigen producten hoort hierbij geen live stream en complete site bij?

  Direct een leuke beveiliging van je spullen!
  www.gogreenbuddy.com mijn dagelijkse bezigheid om groene activiteiten te promoten!

 2. #2
  The Wood Whisperer heeft zo nu en dan een live stream. Denk dat veel mensen het niet doen, omdat je op je taal moet letten en hoe je gedraagd.

  Er kan ook een commercieele reden achter zitten zoals bij de The Wood Whisperer. Die heeft bepaalde filpmpjes alleen voor leden beschikbaar.

 3. #3
  Naja ik weet niet wat mensen doen in een werkplaats maar in principe ben je vrij te doen wat je wilt. Je kunt ook livestreamen met 1 uur vertraging dan kan je het altijd nog cancellen .
  www.gogreenbuddy.com mijn dagelijkse bezigheid om groene activiteiten te promoten!

 4. #4
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jan 2011
  Locatie
  Ouderkerk aan den IJssel
  Berichten
  1.297
  Wie houdt je tegen?

 5. #5
  Ik heb geen werkplaats. Ik reis vooral rond en bouw tuin meubelen in een vrij ruwe vorm.

  Ik vroeg het me af het leek mij heel boeiend om soms eens mee te kijken bij een paar mensen.
  www.gogreenbuddy.com mijn dagelijkse bezigheid om groene activiteiten te promoten!

 6. #6
  Denk dat er een paar redenen zijn. Livestreams zijn een lastig middel, tenzij er continu "actie" te zien is voor de kijker. Dit zie je veel op Twitch.tv, waar gamers hun spellen livestreamen en hun publiek mag helpen als er bepaalde keuzes gemaakt moeten worden in een verhaal. Veel van de houtbewerkers on YouTube verdienen hun centjes door bepaalde producten van hun sponsoren te gebruiken en te promoten. Die zijn er natuurlijk bij gebaat dat deze goed in beeld worden gebracht, in een project wat bij ze past. De montage is dus superbelangrijk, en veel Youtubers gebruiken de tijd tussen shots om camera's opnieuw op te stellen, objectieven te verwisselen en lampen te verplaatsen. Gaat niet werken in een livestream.

  Veel van de filmpjes die je ziet bestaan uit shots die over een bepaalde tijdsperiode zijn gefilmd (uren, dagen, maanden soms zelfs), en gemonteerd tot een filmpje wat een project in hapklare brokken bij de kijker naar binnen brengt. Ik denk niet dat veel mensen het proces in "real time" willen zien, domweg omdat dat de tijdspanne veel te lang is.

 7. #7
  Om het interessant te houden wordt er veel versneld weergegeven. Er zijn een paar bouw een schuur in één dag (sterk versneld) met één enkele camera positie, maar meestal is er veel aandacht voor korte camera posities en afwisselingen.
  Jimmy Diresta is goed in spraakloze https://youtu.be/7vXP5GEhT98 of besproken https://youtu.be/8ppmhhr2-uc (versnelde) project weergaves. Het montagewerk laat hij aan zijn cameraman denk ik. Wat hem waarschijnlijk een pak meer shop-time geeft dan andere youtubers.

 8. #8
  Inderdaad actie, anders haakt men af. Dus het werkt alleen met kleine projecten en je kunt je geen fouten veroorloven.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top