Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: Triton bovenfrees

 1. #1

  Triton bovenfrees

  Ik heb een vraagje ik heb mijn tritonfrees onder een tafel gemonteerd. Ik heb tot nu toe de veer er niet uitgehaald maar ik lees dat ze eruit moet gehaald worden waarom is dit eigenlijk? Heeft er ook iemand foto's van hoe het moet.

 2. #2
  In de handleiding (TRA001) vind je hoe het moet:

  Capture.jpg
  Laatst gewijzigd door bruine_beer; 06-10-15 om 22:22. Reden: aanvulling type router

 3. #3
  Als je de veer verwijdert van een router die onderste boven in een tafel gemonteerd is,kan je makkelijker de hoogte instellen .

  De veer zit er in om de zwaartekracht tegen te werken en dus de hoogteinstelling te vergemakkelijken als je een router rechtopstaand gebruikt.

  Als je de router (ondersteboven) in een tafel inbouwt en je verwijdert de veer niet , dan zorgen de zwaartekracht en de veer beiden voor een kracht naar onder (ipv elkaar deels op te heffen).

 4. #4
  Dan zou ik mijn veer er maar eens uithalen. Bedankt om de duidelijke illustratie maakte het duidelijk wist niet goed waar ze zat.

 5. #5
  Pas op!
  Als je het dopje losdraait de veer wil er erg graag uit.
  Measure twice,
  Cut once,
  Then force it to fit.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top