Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Gezocht: houtdraaiers voor een kerstmarkt

  Voor een kerstmarkt in ons museum zijn wij op zoek naar standhouders. Wij zijn het liefste op zoek naar standhouders die ook demonstraties kunnen geven om zo een levendige kerstmarkt neer te kunnen zetten. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan houtsnijwerk en houtdraaiwerk met een kerstthema. Er zullen tafels van 2x1m klaar staan en voorzien zijn van elektriciteit. Voor de standhouders zijn er geen kosten aan verbonden en krijgen gratis koffie/thee. De markt zal binnen in het museum plaatsvinden en duurt van 17 november t/m 23 december. De kerstmarkt is een onder deel van het gehele museum inclusief de expositie "kerstverlichting uit de oude doos"

  het museum in het kort:
  Oude Ambachten

  Laat u meenemen langs de 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes. Het Museum neemt u mee naar de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en men afhankelijk was van familie, vrienden en buren. Ook beroepen die in de loop ter tijd verdwenen zijn, zult u hier aantreffen. U zult ogen te kort komen... Voor de jeugd is er een interessante en leerzame speurtocht aanwezig, deze krijgt de jeugd gratis bij de entree.

  Speelgoed, exposities en buitenmuseum
  Naast alle oude ambachten is er een heus Speelgoed Museum met de ouderwetse spelletjes, poppenhuizen, rijdende treinen, Dinky Toys, antieke beren, de oude meccanodozen, en ga zo maar door! Bovendien zijn er in de expositiezalen wisselende tentoonstellingen te zien. In het museum bevindt zich ook een winkel. Zelfs buiten is er genoeg te zien bij de oude landbouwwerktuigen en machines.

  Horeca
  Het museum beschikt over 5 gezellige koffiekamers met in totaal 250 zitplaatsen. U kunt hier onder andere een gebakje, koffie, frisdrank, saucijzenbroodje of een lekker kopje soep verkrijgen. Ook voor groepen zijn er diverse lunchmogelijkheden (op afspraak).

  Rolstoelvriendelijk
  Het hele museum is rolstoelvriendelijk (Winnaar van de Zonnedag award). Zo zijn er brede paden, geen drempels, invalide toiletten. Ook het personeel is gewend aan rolstoelen en rollators en zal waar nodig ook een handje helpen. Tevens beschikt het museum over eigen rolstoelen en rollators die gratis ter beschikking worden gesteld.

  Oude Ambachten & Speelgoed Museum
  Rijksweg 87
  3784 LV Terschuur (Gem. Barneveld, Gld.)
  Tel.: 0342 - 46 20 60
  Fax: 0342 - 46 20 27
  www.ambachtenmuseum.nl

 2. #2
  Dat is best een poosje draaien 17 nov tot 23 dec, of zie ik dat verkeerd ?

 3. #3
  De data zijn correct genoteerd. Het is niet verplicht dat u alle dagen aanwezig hoeft te zijn. Wij zouden het op prijs stellen als u minimaal vier dagen zou willen exposeren op de kerstmarkt. Zo kunnen wij een levendige markt neer zetten voor onze bezoekers. Uiteraard mag u ook meer exposeren dan deze vier dagen, u bent altijd welkom ;-)

  tijdens de dagen dat u niet aanwezig bent kunt u uw stand gevuld achterlaten en wij (het museumpersoneel) dragen zorg voor het afrekenen van de verkochte items.

  Mocht u nog vragen hebben kunt u mij gerust bellen of mailen. (0342) 46 20 60 of info@ambachtenmuseum.nl

  Met vriendelijke groet,

  Ronald bakker
  Oude Ambachten & Speelgoed Museum
  Rijksweg 87
  3784 LV Terschuur (Gem. Barneveld, Gld.)
  Tel.: 0342 - 46 20 60
  Fax: 0342 - 46 20 27
  www.ambachtenmuseum.nl

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top