Voor alle creatieve mensen in de omgeving van Utrecht, wij hebben een leuke werkplek van ongeveer 38m2 per direct te huur. Ideaal voor allerhande kunstenaars, vakmannen, vakvrouwen, knutselaars en hobbyisten.
Onze werkplaats ligt op vijf minuten lopen van station Bilthoven en op 35 minuten fietsen vanaf Utrecht en beschikt over een eigen ruime parkeergelegenheid waar ook gewerkt kan worden. Werkplaats zelf is voorzien van CV, keuken, ruime opberg zolder, alarminstallatie, brand preventie en een uitgebreide machinale.
In de machinale staat een grote formaatzaag met ingebouwde frees opstelling, lintzaag, vlak en van dikte bank, draai bank en een ruimte met een slijpmachine.
Kosten voor de werkplaats zijn €280,- per maand excl machinale en service kosten. Service kosten zijn €65,- ( gwl, krachtstroom, alarm, onderhoud, preventie e.d.) en voor de machinale wordt een apart huur tarief in rekening gebracht afhankelijk van gebruik. Alle kosten zijn excl btw.
Heb je interesse of weet je iemand die interesse heeft, neem dan even contact op met Lucas Dijkema, – Tel:06-29058676 – mail: lucas@meubelrestaurator.eu. Of met Machiel van Wijk, - Tel: 06-12839689, mail: studio@machielvanwijk.nl.

IMG_20140803_144108.jpgWerkplaats int.JPGWerkplaats.jpgWerkplaats plattegrond.JPG