Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6

Onderwerp: Inruilprijs ok?

 1. #1

  Inruilprijs ok?

  Ik heb een Multico pm22 staan welke ik niet gebruik. Ik zou deze graag willen inruilen bij de aankoop van een lintzaag. Dit is mogelijk alleen krijg ik voor mijn gevoel een lage inruilprijs voorgeschoteld. Heeft iemand hier een idee wat zo'n machine nu waard is. De machine is in goede staat incl. Assecoires en bijtels.

 2. #2
  Geen idee wat zo'n ding doet maar zet hem vooral hier op marktplaats voor de prijs waarvan jij vind dat ie goed is.... Het geld kun je vervolgens altijd nog gebruiken toch? Misschien is er wel iemand naar op zoek

 3. #3
  je moet niet vergeten dat degene bij wie je hem inruilt, de machine ook weer moet verkopen. Dus voorlopig 'dood' geld op de plank heeft liggen, er geld aan moet verdienen en eventueel ook nog service aan moet verlenen indien nodig.

  Maar wat voor prijs ben je naar op zoek? Misschien zijn er hier wel geinteresseerden?

 4. #4
  Ik krijg er €450,- aan inruil op terug, bij de aankoop van 10 jaar oude JET JWBS-16. Beide machines doen elkaar niet heel veel af aan nieuwwaarde (is lastig te vinden want mijn machine lijkt meer op een pm 20) echter moet de lintzaag nog ongeveer 50% van zijn waarde opbrengen en heeft de Multico minder dan 25% van de nieuwprijs aan inruilwaarde. Ik snap dat hij geld moet verdienen maar ik krijg het gevoel dat hij dat nu dubbel doet, al kan ik dat lastig beoordelen aangezien ik niet goed de marktwaarde kan inschatten van de Multico. Vandaar de vraag (en de reden dat ik heb eerst zo open mogelijk stelde).

  Maar als iemand op zoek ik naar zo'n machine mogen ze altijd contact met me opnemen.

 5. #5
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2011
  Locatie
  Boirs, België
  Berichten
  1.759
  Op een Frans forum heeft iemand een PM20 in 2012 gekocht voor €900, €450 krijg je altijd wel voor zo'n machine, al kan het wat duren om DE koper te vinden die zo'n machine zoekt en er wat voor wil betalen. Ik zou ze dus zelf verkopen.

 6. #6
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BenchWorks Bekijk Berichten
  Op een Frans forum heeft iemand een PM20 in 2012 gekocht voor €900, €450 krijg je altijd wel voor zo'n machine, al kan het wat duren om DE koper te vinden die zo'n machine zoekt en er wat voor wil betalen. Ik zou ze dus zelf verkopen.
  OK duidelijk thanks voor het advies

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top