Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1
  Senior Member
  Ingeschreven
  Oct 2012
  Locatie
  Gem. Winsum (Groningen)
  Berichten
  1.624

  Furniture and Cabinetmaking: Is dat wat?

  Ik heb een jaar lang een abonnement gehad op ""Holzwerken"". Een gedegen en goed tijdschrift. Maar eh....beetje... parmantig? En weinig spannends qua design-ideeën vind ik

  Ik overweeg het Engelse ""Furniture en Cabinetmaking"" een poos te nemen. Hoe staat het met de toezending? Iemand ervaring mee? (over het Amerikaanse "Fine Woodworking" hoorde ik dat de toezending nogal stroef verloopt).

  mvg
  klaas0639

 2. #2
  Senior Member
  Ingeschreven
  Sep 2013
  Locatie
  Noord Holland
  Berichten
  235
  Als je het tijdschrift digitaal neemt, is het geen probleem: kwestie van downloaden als het beschikbaar komt. Engelse posterijen zijn zeer traag,heb destijds een abonnement gehad op tijdschrift over digitale fotografie. Nummer lag al weken in de winkel, maar had het zelf nog niet toegestuurd gekregen. Dus abo maar weer opgezegd. In "British Woodworking" staan ook veel meubels.

 3. #3
  Athanor
  Guest
  Ik lees beide bladen en heb met F&C eigenlijk nooit problemen wat de toezending betreft, ooit een keer een nummer niet gekregen, maar 1 telefoontje was genoeg voor een nazending. Ik vind het een blad dat regelmatig aandacht geeft aan de nieuwe generatie meubelmakers en ontwerpers, met soms verrassende en vernieuwende ontwerpen.

  Fine Woodworking is echt een heel mooi blad met fraaie beschrijvingen van technieken en prachtige fotografie. Er is een paar jaar geleden veel gedoe geweest met de verzending, ik heb daar indertijd een topic aan gewijd. Maar het is al weer een paar jaar goed geregeld, via een Zwitserse distributeur loopt het nu erg goed, ongeveer een week na de verschijning heb ik het nummer in huis.

  Fons

 4. #4
  Senior Member
  Ingeschreven
  Oct 2012
  Locatie
  Gem. Winsum (Groningen)
  Berichten
  1.624
  Ik heb wat bezorging betreft dus keuze. Hm, een jaartje F en C wordt het denk ik.
  Dank.

  mvg
  klaas0639

  ps @ quatorze: met dig. versie heb ik niks. Bij lezen hoort ritselen
  Laatst gewijzigd door klaas0639; 06-09-15 om 21:14.

 5. #5
  Ik heb zelf een jaar of vijf fine woodworking gehad en nooit problemen met bezorging, misschien geluk gehad?
  1 keer met abonnement verlenging een probleem gehad, even een telefoontje en het was opgelost.
  Vind het zelf ook het mooiste blad maar het is wel helemaal gericht op Amerika.
  Reviews over gereedschap en zo heb je meestal niet veel aan vind ik.
  Misschien zijn de ervaringen met de Britse post slecht voor sommigen maar de verzendingen van Tuff Saws zijn altijd vlot en als ik anderen moet geloven hebben hun de zending van zaaglinten ook altijd vlot binnen.

 6. #6
  Hoi. Ik heb twee jaar een abonnement gehad of Fine Woodworking. Nooit problemen gehad met de toezending. Ben er mee gestopt omdat de inhoud zich wel erg vaak herhaald. Op een gegeven moment heb je alle tips over het gebruik van gereedschap en zo, wel gehad.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top