Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  sculpturen van warrelknoest.

  ik heb een drietal sculpturen gemaakt van warrelknoest, vergroeiingen in hout. Ze zijn momenteel te zien op een expositie in Drenthe (http://www.leitzepleijn.nl). Ik wil ze ook hier graag laten zien, reacties vernemen. Via m'n site (http://www.deverbeelding-online.nl/s...relknoest.html) kun je ook een driedimensionale indruk krijgen.
  En een vraag: ik zou graag meer warrelknoest hebben. Wie heeft suggesties hoe ik er aan kan komen?

  Attached files

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1

  Re: sculpturen van warrelknoest.

  da's heel apart!! echt gebruik van de natuurlijke vorm van het hout. persoonlijk niet mijn smaak maar het ziet er wel goed uit. waarmee werk je de werkstukken af?
  rick

 3. #3

  Re: sculpturen van warrelknoest.

  Ik werk beelden voro binnen altijd eerst af met (deense) olie, en daarna met een paar lagen meubelwas. De derde sculptuur is nog niet af, want het hout is nog te groen. Ik heb er een laagje olie opgedaan om verkleuren tegen te gaan, maar zal het geheel nog een keer bewerken als eht hout verder gedroogd is.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top