Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2

Onderwerp: Favoriete draaiers

 1. #1

  Favoriete draaiers

  Geen idee of dit de juiste plek is voor dit topic, maar ik heb goed gekeken en kon geen ander plekje vinden. We hebben plekjes voor foto's, filmpjes, eigen werkstukken, etc etc maar niet voor namen van draaiers.

  In Ronald Kanne zijn artikel in WoodTurning noemde hij Hans Weissflog en alleen al van het kijken op zijn facebook pagina en de gallerie op Google kreeg ik zin om te gaan draaien en zag ik mooie dingen om te onthouden. Vervolgens leek het me een leuk idee dat we hier namen neer kunnen zetten van draaiers welke iets maken wat je mooi vind zodat we niet alleen een enkel werkstuk zien maar ook het complete werk/gallery/collectie van iemand.

  Als voorbeeld voeg ik hans Weissflog in maar ik ben benieuwd waarmee anderen komen. https://www.facebook.com/hans.weissflog

 2. #2

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top