Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: Hey

 1. #1

  Hey

  Dag luitjes,

  Pieke is de naam, samen met mijn Lumber Jack Russel woonachtig in een boerderijtje in het zuiden van Limburg ( Ned. ). Ik lees al vele jaren mee alhier en nu toch besloten om me te registreren omdat ik als bezoeker amper foto's kan bekijken op het forum.Ik ben dol op hout, van stam tot zaagsel en as.Dingen creëren maar dus ook een enthousiast houtstoker. Verder durf ik te beweren dat ik vrij creatief en handig ben.De dames zeggen zelfs dat ik goed met mijn handen ben . Ik lees dus al geruime tijd mee en bemerk dat er hier in de omgeving enkele forumleden actief zijn, altijd leuk!!. Ernest Dubois 'ken' ik al van een ander forum. Veel ontzag en bewondering voor zijn ambacht.

  Zelf werk ik het liefst met gebruikt hout of met wat ik aantref in het bos ( mag eigenlijk niet, maar ik kan altijd zeggen dat de hond het meegenomen heeft )

  Voor de zuid Limburgers heb ik nog een leuk en voordelig adresje voor stammen en hout, maar ik zal eerst informeren of 'reclame' alhier gewenst is. Ik heb hier geen aandelen noch ben ik hier op een of andere manier aan verbonden.Ik hoor het graag!

  Gr. Pieke

 2. #2
  Ik ben blij je na anderhalve maand te verwelkomen. Maar gelukkig was je al een lezer.
  Ik ben wel benieuwd wat je met zaagsel maakt.
  Groeten, Raymond

 3. #3
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2014
  Locatie
  midden tussen de noorse sparren
  Berichten
  1.111
  Ook namens mij welkom!
  En inderdaad dat zaagsel dat klinkt wel spannend.

  Zelf werk ik het liefst met gebruikt hout of met wat ik aantref in het bos ( mag eigenlijk niet, maar ik kan altijd zeggen dat de hond het meegenomen heeft )
  Als ik dat lees, dan denk ik toch: ohohoh wat een bekrompen regels toch.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top