Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  afkortzaag van Parkside

  vandaag wellicht de miskoop van het jaar gekocht, maar aan mij vrouw belooft dat ik hem uitgebreid ga testen. voor ik een machine koop die op mij verlanglijste staat.

  net begonnen met het uitpakken en moet zeggen dat het er allemaal stevig uitziet, er zijn zelfs reserve koolborstels bijgelevert. En een mogelijkheid om de nauwkeurigheid van het zaagblad op 90 graden en 45 graden af te stellen, alleen ze leveren er geen aanslagwinkelhaak er bij dat is toch wel een min puntje

  ik zal je jullie op de hoogte houden, en wellicht komy het gezegde goedkoop is duurkoop deze keer niet uit

  Hans

 2. #2

  Re: afkortzaag van Parkside

  Het zou mij persoonlijk verbazen! Bij mij breekt er altijd wat af of gaat er iets anders fout met dat soort spullen. Ik heb dat geluk kennelijk niet. Pas nog een Ferm Dremelcloon gekocht. Prompt klapt de kopbegrenzing voor het vervangen van gereedschappen eraf. Garantie, ja dat wel, maar ik kan er weer mee terug, een discussie voeren aan de kassa over "Hoe dat nou kan meneer, dát hebben we nou nog nooit gezien! Wat heeft u er mee gedaan? Collega, kom nou eens kijken, heb JIJ dat ooit gezien....." je snapt het wel. En dan begint het wachten totdat de reparatie is uitgevoerd. Ondertussen als je belt weet niemand ergens van. "Nee meneer, als hij binnen was geweest hadden wij u al lang gebeld". Zucht. Nee, ik begin er niet meer aan!

 3. #3

  Re: afkortzaag van Parkside

  9 avn de 10 keer heb ik ook geen geluk in dat soort dingen. maar om nou te bewijzen aan mij vrouw gaan we het proberen, en heb wat proef stukjes gezaagd en moet zeggen hij heeft geen speling maar moet nog de haaksheid bij stellen want hij wijkt iets

  Hans

 4. #4

  Re: afkortzaag van Parkside

  Hans, is dat die van de Lidl?

  Alm

 5. #5

  Re: afkortzaag van Parkside

  Yes heb hem in de stad gehaald

  hans

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top