Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1
  Senior Member
  Ingeschreven
  May 2009
  Locatie
  Oost-Vlaanderen, België
  Berichten
  281

  Polyfilla polyester 2 componenten plamuur

  Heeft iemand suggesties om bovengenoemd product na verwerking op te schuren? Mijn schuurpapier korrel 150 is binnen de paar seconden volledig verstopt en verzadigd. Als dit de enige mogelijkheid is heb ik een paar honderd vellen nodig...

 2. #2

  Re: Polyfilla polyester 2 componenten plamuur

  Is het wel goed uitgehard? Heb je de harder er echt goed door gemengd? Als het nog zacht is, zodat je b.v. je nagel nog in kunt drukken, dan kun je proberen nog een paar dagen te wachten en het werkstuk in de zon te leggen. Als dat niet helpt, uitkrabben en opnieuw beginnen. Polyester plamuur laat zich heel goed schuren met alle korrels schuurpapier.
  Nog een tip: laat polyester plamuur nog een uurtje of 12 met rust als het al hard geworden is. Het wordt nl eerst hard en krimpt dan nog een beetje. Als je het direct na het hard worden schuurt, dan zakt het daarna een beetje in en dat tekent door in de laklaag.

  jaap

 3. #3
  Senior Member
  Ingeschreven
  May 2009
  Locatie
  Oost-Vlaanderen, België
  Berichten
  281

  Re: Polyfilla polyester 2 componenten plamuur

  BEDANKT!

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Polyfilla polyester 2 componenten plamuur

  het ligt inderdaad aan het nog-niet-uitharden. een goede mengverhouding , goede ondergrond , goede temperatuur en een niet enorm oud mengel helpt enorm.

  succes

  rick

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top