Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  Scheppach HM2 +freesmodule en langgatboor

  Hierbij bied ik een Scheppach HM2 vlak-vandiktebank aan. Hier zit ook een freestafel (inclusief Leitz freeskop met verschillende messen) en een langgatboor bij.

  1,5 jaar geleden heb ik deze combi gekocht om op te knappen, af te stellen en te gebruiken. Nu 1,5 jaar later merk ik echter dat ik er nauwelijks gebruik van maak en dat ik er niet aan toe kom om de machine eens goed af te stellen.

  -1 van de bladen van de vlak-vandiktebank heeft wat water gezien, waardoor er roestputjes inzitten. Het roest is overal weggeborsteld, en ik heb zelf geen problemen ondervonden met schaven. (De bladen zijn met een antiroest product behandeld) Het is glad en het hout glijdt er goed over.

  -De zijaanslag van de vlak-vandiktebank staat niet op de foto, maar is wél inbegrepen.

  -Het bekende gele aandrijfriempje is ondertussen vervangen.

  -Bij de freesmodule ontbreekt de originele draaiknop onderaan de tafel om de hoogte van de frees in te stellen. Er zit nu een kleine stelknop op die werkt. (Ideaal is het niet, dus misschien iets voor de handige harry)

  -Bij de langgatboor werkt alles naar behoren en is de boorkop ook aanwezig.

  -Er zijn verschillende afzuighulpstukken aanwezig, een aanslag voor de freesmachine, poten voor de freestafel en verschillende kleine stelschroeven etc.


  Al met al een mooie set die wat aandacht van een liefhebber nodig heeft. Ik zat zelf aan een prijs van rond de €500,- te denken.

  De machine is in Gent, België te bezichtigen en af te halen.

  Groet,

  Wessel

  Zie foto's voor verdere details :
  DSC_0094.jpg

  DSC_0098.jpg

  DSC_0096.jpg

  DSC_0099.jpg

  DSC_0103.jpg

  DSC_0105.jpg

  DSC_0107.jpg

  DSC_0109.jpg

  DSC_0110.jpg

  DSC_0111.jpg

  DSC_0114.jpg

  DSC_0116.jpg

 2. #2
  Machine is verkocht! Topic mag gesloten worden.

  Mvg,

  Wessel

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top