Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  Lieuwe stelt zich voor

  Hallo, mijn naam is Lieuwe, 52 jaar en ik woon in Leeuwarden.
  Ondertussen ruim 25 jaar werkzaam in de ICT en dat vraagt op zijn tijd toch de nodige afleiding. Die heb ik dan gevonden in houtbewerken, en hobbymatig meubelmaken. De drang om met je handen bezig te zijn kun je niet alleen oplossen achter een toetsenbord.

  Een tijdje geleden de tekening van de MFTC van Timothy aangeschaft en afgelopen week gestart met de bouw hiervan. Ik zal binnenkort de vorderingen met wat foto’s opleuken.

  Ik verwacht hier nog een hoop te leren en veel tips en trucs op te doen en ervaringen uit te wisselen. Het is me opgevallen dat dit een bijzonder vriendelijk en behulpzaam forum is. Leuk!

 2. #2
  Welkom en veel plezier toegewenst! Volgens mij zijn er best aardig wat forumleden die ook in jouw contreien zitten en zullen zich ook vast melden.

  Met een Groet,
  Maurice
  There, I said it

 3. #3

 4. #4
  Lieuwe welkom en ik ben nu al nieuwsgierig naar je project.

 5. #5
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Welkom !!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top