Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 8 van de 8

Onderwerp: Biertje?

 1. #1

  Biertje?

  Tja, out of pen kits maar toch zin om iets te doen. Maar wat? Zoveel behalve pennen heb ik nog niet geprobeerd op een tolletje of sleutelhanger na...

  Oh ja, ik heb nog een flesopener kitje liggen en morgenavond ga ik op visite bij een maatje welke sinds een half jaar zijn eigen bier brouwt . Tja dan is de keuze makkelijk. Maar dan kom je er plots achter dat waar je al bang voor was ook echt waar is. Het afvragen van dingen als: aan welke kant begin je, wanneer boor je, wanneer steek je hem af? Ach, gewoon beginnen en we zien wel waar het schip strand....

  Dit is het geworden. Leek me wel leuk om de vorm een beetje op een flesje te laten lijken ipv freestylen. En nu maar hopen dat ie niet afbreekt omdat de hals wellicht te dun is....


  20150610_215959.jpg
  Laatst gewijzigd door Wimmel; 10-06-15 om 21:44.

 2. #2
  mooi gedaan Wim.
  Drink of ontkurk er maar één van mij.
  Super.

 3. #3
  Ik zou ze meteen even testen op een 12 flessen

 4. #4
  Leuk
  bij massave vandaan?
  heb er verleden week ook wat meegenomen ga ze morgen ook eens uitproberen
  grt eelco

 5. #5
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Tof !! Leuk om te maken he.
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 6. #6
  @Didier: vanavond .
  @Wim: Goed idee, duurzaamheid is belangrijk hehe.
  @Eelco: Nee, deze had ik al bij Craftsupplies besteld voor ik naar Massave toe kwam en wilde het eerst proberen voor ik er meer bestelde, maar degene van Masave waren soortgelijk.
  @Rick: Ja, heel erg leuk, binnenkort maar eens winebottle stoppers bestellen, dat lijkt me nog leuker en dan een display bij de likeurshop neerzetten.

 7. #7
  Ik kan je vertellen dat deze bier openers ZEER duurzaam is, hoe ik dat weet? Zelf eentje gemaakt en aan de eigenaar van de stam kroeg geven, ding is er nu ca 7 maand en word dan ook elke dag intensief gebruikt.

  Het randje is wel een beetje op en je kan het messing zien gezien het chrome er afgesleten is maar toch werkt het nog goed.

 8. #8
  Goed om te horen, hij was er dolblij mee, zijn vorige was bijna kapot na heel wat biertjes trouwe dienst. Kreeg al verschillende whatsappjes dat hij perfect in de hand ligt qua grootte en kantelpunt.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top