Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Kick stelt zich voor

  Onlangs ben ik na 29 jaar werken voor een grote bank door een reorganisatie op straat gezet. Ik werkte daar al jaren in de IT en zo'n twee jaar geleden kwam ik er achter dat ik mijn buik eigenlijk helemaal vol had van de IT en grote lompe, onpersoonlijke bedrijven. Het ontslag kwam hard aan maar eigenlijk ben ik er achteraf erg blij mee.

  Omdat ik gelukkig recht heb op een goed sociaal plan en regeling kan ik nu eindelijk doen wat ik al een hele tijd wil; opleiding meubelmaken! De opleiding (het eerste jaar) wordt geheel vergoed en het start in september.

  Ik hoop hier veel te leren, te lezen en te zien wat jullie zoal maken!

  Ik ben redelijk handig en na de verbouwing van een oude boerderij wonen wij nu op het water en ben ik bezig een ponton in te timmeren. Ik heb écht geleerd dat goed gereedschap het halve werk is en ik kan na jarenlang met veel plezier gebruikt te hebben, lezen en schrijven met mijn Festo geleidezaag, Bosch zaagtafel, DeWalt afkortmachine en Milwaukee accu gereedschap.

  Afijn, ik ga gauw verder lezen hier!!

 2. #2
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum Kick!

  Er zijn hier vele ICT-ers die meubelmaken/houtbewerken als afleidende hobby of nieuwe levenskeuze hebben, je bent in goed gezelschap dus!


  Fons

 3. #3
  Welkom !!

  Soms heeft iemand een zetje in de rug nodig om bepaalde keuze's te maken. Ik wens je veel succes met je nieuwe loopbaan.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top