Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: hallo allemaal,

 1. #1

  hallo allemaal,

  Hallo allemaal,

  Ik was via Google op zoek naar informatie over oude gereedschappen, houtbewerken en houtdraaien in het algemeen. Per toeval zag ik het houtbewerkingsforum staan. Na een jaar of twee meegekeken te hebben, was mijn interesse in het forum zo groot geworden, dus heb ik mij nu maar eens geregistreerd.
  Eigenlijk voelde ik me al een lid, maar het stoorde mij de laatste tijd dat ik jullie foto's en filmpjes niet kon meekijken of zelfs maar kon mee praten en vragen om ieders van jullie gedachten omtrent bepaalde onderwerpen die het er toe doen in onze hobby. En die mij op menig vlak mijn honger zou kunnen stillen bij alles waar ik mij hobby matig mee bezig hou.

  Heel lang geleden ben ik in mijn jeugd bij mijn grootvader in de houtbewerking -werkplaats al met het virus besmet geraakt, ik hou mij nu al een tijd bezig ben met het opknappen van houtbewerking gereedschappen, om deze ook daadwerkelijk nog steeds te gebruiken in de diverse omstandigheden, op het gebied van houtbewerken in het algemeen.

  Ook ben ik op het moment een poging aan het wagen om zelf een hout draaibank te construeren, die het grootste gedeelte bestaat uit hout. Na een tijd gerommeld te hebben op een ferm draaibank, maar ik hier al snel klaar mee was en dat deze machine niks voor mij was.
  Ik zal hier later op terug komen en met jullie delen hoe ik er beter in ben geworden en hoe ik het beter zou kunnen doen.

  Hopelijk kan ik hier nog veel tips en trucs leren en ervaringen met jullie delen.

 2. #2
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum! Mooi dat je nu actief mee gaat doen


  Fons

 3. #3
  Bedankt Fons,..zal mijn best doen

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Welkom !!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 5. #5
  Welkom. Leuk als je al foto's van je draabank post. Er is hier altijd veel enthousiasme voor de projecten in wording.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top