Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2

Onderwerp: Tom stelt zich voor

 1. #1

  Tom stelt zich voor

  Dag allemaal,

  Na al meer dan een jaar stil mee te lezen op dit forum en te genieten van de enorme hoeveelheid kennis en passie voor hout en de bewerking ervan die hier aanwezig is, is het toch echt tijd om me eens voor te stellen.
  Ik ben 34 jaar en woon met mijn vriendin en 2 kinderen in Groningen. Ik werk als ingenieur bij een grote multinational en houd mij in het dagelijks leven bezig met productieprocessen en machineontwerp. Sinds een aantal jaren ben ik af en aan hobbymatig met houtbewerking bezig. Als ik iets wil hebben en ik kan het niet (naar mijn zin) vinden probeer ik het zelf te maken.
  Vorig jaar heb ik een half jaar een cursus meubelmaken gevolgd, maar ben daar weer mee opgehouden vanwege de komst van een tweede kind en de koop van een klushuis. we zijn van een krappe bovenwoning naar een eengezinswoning verhuisd. Dat huis begint aardig vorm te krijgen en ik ga binnenkort de houthobby weer oppakken.
  Zoals vele klussers met een gezin heeft bij mij ook de inrichting van het huis voorrang gekregen op de inrichting van de werkplaats, dus daar zal ik binnenkort de eerste stappen gaan zetten. Kan ik eindelijk mijn gereedschap weer terugvinden in plaats van het uit dozen te moeten opgraven De eerste stap zal het maken van een gereedschapsbord en een werkbank zijn. Ik zal daar in de komende weken een topic over opstarten.

  Met vriendelijke groet,

  Tom

 2. #2
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum!

  Ik herken me wel in de taak voor het huis, daar heb ik het ook regelmatig druk mee naast de hobby op zich.....

  Veel genoegen hier.


  Fons

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top