Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Alternatief voor Minwax

  Kent er iemand een gelijkaardig product voor minwax stain walnut? Blijkbaar kan je dat niet bestellen in Europa?
  alvast bedankt voor jullie reacties!

 2. #2
  Ik weet niet welke stain je bedoelt (afgezien van de kleur), er zijn verschillende Minwax types. Afgezien daarvan zijn 'stains' in principe gewoon 'beitsen', dus als het je puur om het visuele effect te doen is kun je elke binnenbeits die de juiste kleur geeft nemen.

 3. #3
  Bedankt voor je reactie. Ik ben zelf een beginneling in de wereld van hout kleuren dus ik ken het verschil nog niet goed . Wat ik precies zag is dat die Minwax een veel dikkere substantie was dan de gewone beits die ik hier heb staan?

  Ik heb een kast uit vurenhout gemaakt (1e projectje) maar had die graag een donkerdere kleur gegeven. Ik heb de beits die ik had geprobeerd op een teststuk maar dat zag er niet uit vandaar dat ik iets anders wou zoeken (of misschien doe ik het verkeerd ) ik heb de tips op dit forum gevolgd (schuren, met water inwrijven tegen opstaande vezels,...) maar het blijft er wat raar uitzien. Heb jij andere tips? Alvast bedankt!

 4. #4
  Die consistentie van MinWax Walnut is anders omdat dat een "Gel" beits is , die is veel dikker en minder gevoelig om "plekken" te maken.

  Goed alternatief is General Finished , maar ben niet 100% zeker of die leveren naar Belgie/Nederlands. Je kan eens kijken op http://www.generalfinishes.co.uk/ind...ore&p=2&CID=17
  Alle begin is moeilijk, maar het is moeilijker om niet te beginnen

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top