Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: scheppach tfe 30

 1. #1

  scheppach tfe 30

  Hallo allemaal,
  Ik ben sinds gisteren in het bezit van een scheppach hm2 combi, inclusief vele aanbouw delen. Nu is mijn vraag hoe ik de aandrijfriem van de tfe 30 frees moet monteren aan de motor van de hm2? Misschien dat een van jullie mij kan helpen, heb inmiddels wel gezien dat er op dit forum een hoop kennis aanwezig is.
  Alvast bedankt.
  Mvg, robert

 2. #2
  Kort gezegd moet je een 90 graden hoek maken door de riem over de wieltjes in het aanbouwdelen testen draaien. Dan over de bus die je in de hm2 schroeft. Heb je die losse bus voor in de machine er wel bij?
  . . . Als er 1 gereedschap over de dam is staat zo je werkplaats vol . . .

 3. #3
  Dank je voor de reactie. Ik was vanmiddag zelf eens aan het puzzelen geweest en ben er inderdaad achter gekomen dat het zo moest.
  Zoals gezegd eergisteren een hm2 combi gekocht met een aantal aanbouw delen inclusief een doos met losse onderdelen, zal nog wel even moeten uitzoeken waar al die onderdelen bij horen.
  Voor nu on ieder geval heel erg bedankt,
  Mvg, robert

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top