Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 11
 1. #1

  Flater 's in the house

  Hoi allemaal,

  Ik noem mijzelf Guus omdat ik mijzelf soms wel kan vergelijken met mijn echte stripheld. Ik ben bijna altijd positief en maak wel eens grapjes om het leven leuker te maken dan het soms is. Ik heb een redelijk probleemoplossend vermogen (zoals velen van jullie) en een uitdaging of probleem ga ik niet uit de weg, daar zet ik mijn tanden alleen maar harder in vast. Soms is dat geen goede eigenschap, zoals jullie zelf waarschijnlijk ook wel eens zullen hebben ondervonden.

  Mijn derde hobby is schrijven en toch ga ik proberen hier geen lang verhaal van te maken. Maar ik geef jullie geen garantie. Je bent dus gewaarschuwd.
  Verder lezen is op eigen risico en alleen maar verantwoord wanneer je je echt verveeld.

  Gelukkig is Google ook jullie vriend, anders had ik jullie niet zo makkelijk gevonden. Ik hoop van jullie te kunnen leren hoe je met hout kan en moet omgaan.
  Mijn grootste passie blijft nog (tot nu toe) computers en gamen met vrienden. Maar waarschijnlijk gaan jullie er voor zorgen dat houtbewerking zal gaan wedijveren met mijn computer.

  De reden waarom ik mij bij jullie heb aangemeld, is mijn behoefte om te leren omgaan met hout zodat ik mijn creativiteit beter kan ontplooien en kan omzetten in "visuele creaties". Helaas ben ik een persoon die meer kijkt naar functionaliteit dan naar schoonheid. Ik houd van eenvoud en doelmatigheid. Dat zal jullie (later) wel een keer duidelijk worden wanneer ik mijn ideeën en/of creaties met jullie deel. En omdat ik zoals enkelen van jullie moet werken voor mijn geld en hobby, ben ik soms genoodzaakt prioriteiten te stellen of (lang) te sparen voor mijn ideeën en gereedschap. Toch vind ik kwaliteit soms belangrijker dan mijn behoefte om te creëren, wat ik zeker ook heel leuk vind. Voor mij blijft dat altijd een uitdaging en spannend, naar welke kant valt "mijn dubbeltje" ?

  Tja, wat moet ik nog meer schrijven? Ik heb een leuk, uitdagend, variërend en soms gevaarlijk beroep met variabele werktijden. Het gevolg daarvan is dat ik soms pas erg laat kan reageren op een vraag of topic, daarvoor alvast mijn excuses.

  Verder hoop ik ook iets voor jullie te kunnen betekenen gezien het aantal jaren ik hier op deze aardkloot rondhuppel en de ervaringen heb opgedaan tijdens en na het verbouwen van mijn huis.

  Ik hoop samen met jullie veel plezier te beleven aan het werken met hout.

  Groetjes Guus
  Nou moe ......

 2. #2
  Welkom Guus,
  Waarom niet meteen twee vliegen in één klap. Bouw je eigen houten PC-kast
  Met vriendelijke groet,

  Martijn.

  Met de fouten die ik maak, creeër ik

  www.facebook.com/willemsontwerp
  http://www.willemsontwerp.nl/

 3. #3
  Welkom guus.

 4. #4
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum!


  Fons

 5. #5
  Allemaal bedankt en tijd zal het leren.

  @ CivixX, ik vind jou eng, jij kunt gedachten lezen. Eerst een goede werktafel/bank maken en daarna een computerburo met alle mogelijke "toeters en bellen".
  Nou moe ......

 6. #6
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jun 2012
  Locatie
  't hoofd van Overijssel
  Berichten
  943
  Nog zo'n stripfiguur hier.
  Jeroentje

 7. #7
  @ Jpajs, Wij overleven iedereen. Daarbij komt dat ik niet geloofwaardig ben.
  Nou moe ......

 8. #8

 9. #9
  Leuk dat jullie tijd hebben om iedereen inclusief "moi" welkom te heten en dat waardeer ik zeker. Maar geeft mij toch het idee dat jullie te veel vrije tijd hebben en niet aan het werk zijn om iets moois te maken (van hout).
  Ik vind het zelf jammer dat ik mijn tijd zo verdraaid effectief mogelijk moet benutten om mijn doel te behalen. Lieftst wil ik iedereen een handje schudden en ik hoop dat mijn wens al voldoende is om een grijns of glimlach op je gezicht te doen voorschijnen.
  En NU ga ik proberen om mijn tijd anders en nuttig te besteden, even een lekkere pizza bakken.
  Nou moe ......

 10. #10
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Guus Flater Bekijk Berichten
  En NU ga ik proberen om mijn tijd anders en nuttig te besteden, even een lekkere pizza bakken.
  Houtoven, pizzasteen in je electrische oven, of gewoon een diepvriespizza?

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top