Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  Steigerhouten loungebank lijmen?

  Leden,

  Is het nodig of misschien noodzakelijk om steigerhout aan elkaar te lijmen bij het maken van b.v. een loungebank rugleuning of andere vergelijkbare delen?


  Groeten Bert

 2. #2
  Nee, gewoon aan het frame schroeven.
  Steigerhout werkt heel erg en de lijm zal niet lang houden.

 3. #3

 4. #4
  @ Groothuis. Sorry dat ik inhaak op jou topic. Ik ben zelf van plan om mijn nieuwe hobby op een zo goed-koop mogelijke wijze te beginnen met goedkoop hout. Wat mij zo aantrekt is de "lompe en degelijke uitstraling" van steigerhout. Daarbij komt dat wanneer ik iets verpruts, het niet veel gekost heeft.
  @ SunRayes. Zelf zat ik als beginneling ook te denken om steigerhout te lijmen met "flexible houtlijm voor vochtige omgevingen". Dat is dus ook niet aan te raden ?
  Nou moe ......

 5. #5
  Goeden avond allen,

  Ik knutsel al een tijdje meubels van steigerhout in elkaar. Ben nu net een website-tje begonnen om andere mensen dit ook te leren. Ik ben complete beschrijvingen in artikelen aan het verwerken met duidelijke tekeningen. Misschien heb je er wat aan.
  www.steigerhoutzelfmaken.nl Er staan nu 2 artikelen op en is nog in de maak maar langzamerhand probeer ik elke week een handleiding te schrijven en online te zetten !

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top