Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  casals js biscuits jointer goed of niet?

  Hoi iedereen,

  kennen sommigen onder jullie het merk casals? Ik kan eventueel aan zulk een toestel geraken om een betaalbare occasie lamellenfrezer te bemachtigen.
  Het is misschien enkel onder de professionals gekend want ben een doe het zelver, vandaar mijn vraag ....
  http://www.amazon.co.uk/Casals-Js102.../dp/B0001OZIK2

  Ik had ook een eventuele mogelijkheid tot een Makita, maar zelfs occasie vragen ze nog boven de 200 euro daarvoor ... ik wilde oefenen met kastjes op maat te maken ....

  Alvast dank voor jullie antwoorden

  groeten,
  Ive

 2. #2
  Senior Member
  Ingeschreven
  Apr 2014
  Locatie
  Waddinxveen
  Berichten
  1.163
  Kan je niet helpen met je vraag, maar dit is dan misschien interessant voor je: http://www.woodworking.nl/showthread...-lamellenfrees

 3. #3
  Bij mij weten in er maar een topper. Het merk lamello. De Walt en makita zijn ook goede machines. Bedenk dat dit een precisie machine is. Zelfs bij jaren intensief gebruik blijft de lamello een topper. Zelf heb ik een plastic skill lamellofrees. Ik gebruik hem minder dan een keer per jaar. Gebruik je hem veel koop dan een goeie. Je kan met een bovenfrees ook de meeste lamello ve er bindingen maken.

 4. #4
  Is Casals niet de OEM fabrikant voor een aantal high end merken waaronder Lamello?

 5. #5
  Het is een Spaanse fabrikant van machines voor hobby en pro. Is kwalitatief te vergelijken met Virutex, een andere redelijk bekende Spaanse bouwer van machines. Beide zijn dan weer vergelijkbaar met bijvoorbeeld Dewalt.

  Hun website: http://www.casalstools.es/

 6. #6
  Ik heb een Casals lamellenfrees gehad. Omdat ik ze niet meer gebruikte heb ik ze onlangs aan mijn neefje die houtbewerking volgt op school gegeven. Die machines werden indertijd door houthandel Modest verkocht. Echt goedkoop was de machine niet. Kwalitatief niet slecht. De machine is stevig gebouwd en vrij stabiel. Waarschijnlijk zullen er betere machines zijn, maar de prijs zal dan ook naargelang zijn. Veel heb ik de machine niet gebruikt en nu ik een Domino heb, kwam hij helemaal niet meer uit de kast.
  Het is maar dag en avond, en heel even middag...

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top