Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2

Onderwerp: Langgatborenset

 1. #1

  Langgatborenset

  Hallo allemaal,

  Het blijkt dat ik anders tegen een boorkop aankijkt dan de rest van de wereld, dus ik heb een set LINKSdraaiende langgatboren voor mijn RECHTSdraaiende machine gekocht.

  Dus ik heb een set LINKSdraaiende langgatboren van HBM in de aanbieding. https://www.hbm-machines.com/product...anggatborenset LET OP! Er staat opnamen 13mm maar ze passen maar net in mijn boorkop van 16mm heb het niet nagemeten maar ik denk dat de opname 16mm is.
  Ze zijn nog nieuw maar ik heb 2boren wel een keer verkeerd om het hout in laten draaien voor bij mij het kwartje viel. Maar dat heeft geen schade opgeleverd!

  Echt een vraagprijs heb ik er niet voor doe maar een bod ik heb er €29,95 voor betaald. Ruilen mag ook, het liefst voor een set rechtsdraaiend. Maar een handschaaf of ander gereedschap is ook welkom!

  Ze liggen in Hendik ido ambacht, opsturen kan natuurlijk ook!

 2. #2
  Ik heb nog een set geslepen rechtsdraaiende over van mijn scheppach, heb nu een robland dus kan die linksdraaiende wel gebruiken..

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top