Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: Hallo iedereen

 1. #1

  Hallo iedereen

  Ik zal me even voorstellen, das wel zo netjes.

  Ik ben teddy, woonachtig in het noorden van drenthe, en ben hier geregeld via google verzeild geraakt, bij mijn vele, vele vragen en problemen met betrekking tot hout. Overdag maak ik stickers, borden, spandoeken, bedrukte kleding en voertuigbeletteringen, en in mijn werkplaats doe ik in de vrije uurtjes wat met hout. Ik ben geen echte houtbewerker, geen technische opleiding, maar iemand met een hamer en een zaag, maar ik probeer te leren . Mijn werktafels in de shop en een kastje hier en daar heb ik zelf gebouwd, maar niets om over naar huis te schrijven, nergens fancy verbindingen maar gewoon schroeven en hout. Maar vorig jaar heb ik het plan opgevat om een teardrop caravan te bouwen, en ik ben druk op weg, maar veel dingen gaan me toch boven de pet, dus veel op internet zoeken en youtube filmpjes bekijken om oplossingen te vinden voor mijn vele uitdagingen. De bouw gaat niet me niet enkel om het resultaat, maar het leren en bezig zijn met m'n handen is ook prettig naast mijn veelal zittend beroep.
  Mijn gereedschapsassortiment is bij lange na niet compleet, en zeker niet allemaal van hoge kwaliteit, maar ik weet niet beter, en red me er dus prima mee Tijd is ook nog wel eens een issue, dus wie een doosje over heeft, ik heb er belang bij

  Ik hoop hier veel van jullie te leren, en hoop tevens dat ik jullie in de toekomst ook van dienst kan zijn.

 2. #2
  Welkom op dit forum, teddy.
  Je wordt vast geholpen bij problemen bij je projecten

  groeten ,
  Ornament
  Laatst gewijzigd door ornament; 19-03-15 om 15:08.

 3. #3
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1
  Welkom Teddy !!
  met vriendelijke groet,
  rick
  http://thewoodworkersattic.blogspot.com/

 4. #4

 5. #5
  Athanor
  Guest
  Welkom op het forum!

  Fons

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top