Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 131 van de 134 EersteEerste ... 3181121129130131132133 ... LaatsteLaatste
Resultaten 1.301 tot 1.310 van de 1340
 1. #1301
  20190218_112127.jpg

  Hihi...staat de foto op zijn kant. Deze week kwam er een klant kijken voor materiaal voor zijn komende projecten. En gelukkig heb ik kunnen helpen.

  20190216_094611.jpg
  Mmm...en weer gedraaid. Zal straks eens kijken hoe dat kan. Maar goed, hier de fijnstoffilters voor onze werkplaats. Dit zijn echt serieus grote blokken die heel wat lucht verplaatsen. Ze draaien nu een paar dagen en wat een verschil. Ik had verbetering verwacht maar niet zo enorm veel. Echt een aanrader!!!

 2. #1302

 3. #1303
  20190228_135352.jpg
  Nieuwe houtsoort , katalox. Max dikte 50mm, breedtes tot 290mm en lengtes tot 2600mm. Loodzwaar en knetterhard!!!

  Vanmiddag ga ik lekker 2 uurtjes knutselen in de werkplaats. Heb allerlei kleine klusjes opgespaard ....bakkie koffie erbij....muziekje aan....dat wordt fijne middag.

 4. #1304
  Wat een week is het geweest. Van hele leuke tot zeer vervelende dingen. Een goede vriend is opgenomen in het ziekenhuis en het lijkt erop dat hij daar een hele lange tijd zal moeten blijven. Waar mogelijk probeer je dan de familie te helpen met allerlei dagelijkse zaken. Dan is het mooi dat ik grotendeels mijn eigen werkuren bepaal. Het zoeken naar een balans tussen werk en prive is wel eens een uitdaging als ondernemer. Maar familie en zeker vrienden gaan altijd voor.

  Deze week heb ik een heleboel mailingen verstuurd naar alle klanten,altijd een hele berg werk maar het wordt altijd wel gewaardeerd. Er staat hier een enorme berg pakketjes klaar die We gaan versturen. Vanmorgen was het enorm druk in de werkplaats. Op een open dag na heb ik het nog niet vaak zo vol gehad met mensen. De ene kwam voor een ruw stuk iepenhout om zelf te bewerken en de andere zocht een compleet bureau. Eigenlijk is alles wel mogelijk. Zulke ochtend geniet ik enorm van.

  Vanmiddag heb ik een hele tijd overleg gehad over het aankopen van stammen de komende periode. Mijn tijd is beperkt dus er is hulp gekomen bij het zoeken naar "masave " achtige stammen om te zagen . Waar de meeste bedrijven zoeken naar grote hoeveelheden is bij ons de nadruk op wat kleinere hoeveelheden en aparte dingen. Er staat veel moois aan te komen. Van beuk met slaap tot aan meidoorn. Dit hout moet eerst nog drogen dus voorlopig is het er nog niet.

  Het is alweer tijd om te eten, fijne weekend allemaal en vergeet niet te genieten van het leven !!

 5. #1305
  En dan is het morgen alweer vrijdag. De tijd vliegt voorbij . Morgenochtend gaan we eerst even lekker een hele stapel hout schaven zodat we een aantal schappen weer kunnen vullen oa peer en kers.

  Vandaag was het Amerikaans notendag. Er kwam een aanvraag voor vensterbanken uit notenhout, er kwam iemand voor hout voor een eettafel en het is een mooie houtsoort om een snijplank mee te maken. Diegene die kwam voor het hout voor de eettafel keek wel raar toen ik zei dat hij geen complete lengtes hoefde te kopen maar we gewoon het hout op gewenste lengte konden afkorten. En alsof het zo moest wezen konden de korte stukken bijna gelijk weer mee naar de volgende klant. Het is wel meer werk maar ik blijf het erg leuk vinden om alles op wens van de klant te leveren.

  20190225_082157.jpg
  we zijn ook begonnen aan een nieuwe stam olijfhout. In een hele korte tijd in meer dan de helft van de stam al verkocht. Waar de ene zoekt naar een foutvrij stuk wil de andere juist veel defecten erin.

  18 mei houden we trouwens weer onze open dag. Daarover zal ik een apart topic openen later. We laten dan zien wat er allemaal mogelijk is binnen ons bedrijf. Uiteraard ligt er bijzonder veel hout en aanverwante producten. Het complete team zal aanwezig zijn,zo kunnen jullie ook de rest ontmoeten naast deze hyperactieve bebaarde houtidioot.

  Nu even een hapje eten en dan lekker een avondje bankhangen. Erg burgerlijk maar soms enorm fijn.

 6. #1306
  Ik geniet altijd van je uitgebreide posts vol speciaal hout, spijtig dat je niet in België zit (heb al wel eens gekocht bij jou maar probeer me toch te behelpen met lokale houthandelaren ) je ziet gewoon al van je posts dat de passie er van af straalt ik zou zeggen doe zo verder, ik lees altijd even je mailings door, ook al is het dikwijls niets voor mij maar de plaatjes vol speciaal hout spreken altijd wel aan!

 7. #1307
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Beickybeer Bekijk Berichten
  Ik geniet altijd van je uitgebreide posts vol speciaal hout, spijtig dat je niet in België zit (heb al wel eens gekocht bij jou maar probeer me toch te behelpen met lokale houthandelaren ) je ziet gewoon al van je posts dat de passie er van af straalt ik zou zeggen doe zo verder, ik lees altijd even je mailings door, ook al is het dikwijls niets voor mij maar de plaatjes vol speciaal hout spreken altijd wel aan!
  Beste Beickybeer,

  Eens op bezoek gaan bij Rick is altijd tof, een zoektocht door de stapels hout levert altijd iets op.
  Zelf ben ik ook uit het verre België (Diksmuide) en ga dikwijls op bezoek voor net dat unieke stukje hout.
  En tegenwoordig is de pakketpost ook al perfect mogelijk.
  Indien je eens wil meegaan, ben je altijd welkom om me te vergezellen.

 8. #1308
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MaVa Bekijk Berichten
  Beste Beickybeer,

  Eens op bezoek gaan bij Rick is altijd tof, een zoektocht door de stapels hout levert altijd iets op.
  en anders vanuit Antwerpen samen naar Zwolle ......

 9. #1309
  Ik zou zeggen, als één van jullie (of beide, dat kan ook natuurlijk ) van plan is om te gaan, laat me dan even iets weten aub, dan ga ik misschien wel mee als het in de agenda past !

 10. #1310
  Ik zou zeggen hou alvast 18 mei vrij. Dan is het Open Dag bij Masave en zal ik alvast eens langs gaan.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top