Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  Bouw houten schuur met veranda

  Goedemorgen,

  Voor mijn volgend project wil ik graag een houten schuur met veranda maken en deze plaatsen op antraciet gekleurde patioblokken van 15x15x60. Dit omdat ik het hout vrij van de vloer wil en omdat ik deze patioblokken verder ook in de tuin verwerkt heb en graag eenheid wil.

  De buitenzijde van de schuur en veranda werk ik af met potdeksel planken, binnenzijde van de veranda wordt afgewerkt met steigerhoutenplanken die ik ga whitewashen.

  Deze patioblokken wil ik verlijmen om het terras, onder deze patioblokken heb ik al opsluitbanden liggen om het geheel steviger te maken.

  Ik zat te denken om het houten geraamte chemisch te verankeren met draadeinden op de patioblokken (misschien ook in de opsluitband) om een stevige basis te krijgen, of hebben jullie nog andere tips of manieren om dit te doen?

  Graag jullie advies/mening.

  Voor de duidelijkheid probeer ik wat tekeningen toe te voegen....

 2. #2

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top