Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  het werd een keer tijd

  IMG_0651.jpghallo allemaal,

  Na ruim 2 jaar toch ook maar eens mezelf voorstellen,

  Mijn naam is Leendert Osté, getrouwd , 2 kinderen ,1 kleinkind, ( de 2de is onderweg) en werkzaam bij een bekende horecagroothandel.
  De laatste 10 jaar van zijn leven was mijn vader een fervent houtdraaier maar toen bleek dat hij niet lang meer had heeft hij al zijn gereedschap verdeelt tussen mij en mijn broer. ik kreeg o.a. één van zijn draaibanken, tot dan had ik altijd gedacht dat het een ouwe-mannen-ding was maar nadat ik het een keer geprobeerd had heb ik die draaibank onmiddelijk teruggebracht en gevraagd of ik een betere mocht hebben want dit was toch wel heel erg leuk en aldus geschiedde. Sindsdien draai ik zoveel mogelijk waarbij iok me af en ote spijtig bedenk waarom ik dit niet veel eerder heb ontdekt.

  tot horens/ziens

  Leendert

  Ps, het werkstuk op de foto is gemaakt naar een voorbeeld van Jan Pranger uit één van de uitgaven van Radius, waarvoor dank.
  Laatst gewijzigd door leendert; 27-02-15 om 20:05.

 2. #2
  Athanor
  Guest
  Welkom Leendert, en veel genoegen hier!


  Fons

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top