Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Mister_D stelt zich voor...

  Hallo forummers,


  Ik lees al een tijdje ongeregistreerd mee, maar vanochtend heb ik me aangemeld en wil me bij deze dan ook maar even voorstellen.

  Omdat ik niet iedere avond op de bank of achter de computer wil zitten was ik op zoek naar een nieuwe hobby. En al snel kwam houtbewerking bovenaan de shortlist te staan.
  Echt houtbewerken heb ik sinds de LTS, waar houtbewerking een bijvak was, niet meer gedaan. Tot nu toe was het beperkt tot wat 'simpel' kluswerk en/met een beperkte set gereedschappen.
  Ik heb al een lijstje gemaakt met gereedschappen die ik denk nodig te hebben, maar voordat ik tot aanschaf overga wil ik graag van jullie weten of ik de juiste keuzes heb gemaakt. Die vragen zal ik in de betreffende subfora stellen.

  Op mijn projectenlijst staan al een heleboel projecten, maar ik ga maar beginnen met de simpele dingen zoals een tuinkast (op aandringen van de vrouw), dienblad, doosjes/kastjes, en een hoop dingen om technieken te oefenen.
  Ik heb hier al een aantal erg mooie projecten voorbij zien komen... Ik hoop dus hier een hoop kennis op te doen.


  Groet,
  Mister_D

 2. #2

 3. #3
  Welkom een succes met je eerste projecten.
  Met vriendelijke groet, Ronald

 4. #4

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top