Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  veel tips voor de Kapex en andere afkortzagen

  Op een amerikaanse site een pdf met heel veel leuke tips over de Kapex afkortzaag, wat waarschijnlijk ook voor veel andere afkortzagen van toepassing is.

  jaap

  Attached files Kapex_KS120.pdf (3.2 MB)

 2. #2
  Senior Member
  Ingeschreven
  Sep 2008
  Locatie
  Belgisch Limburg
  Berichten
  163

  Re: veel tips voor de Kapex en andere afkortzagen

  Inderdaad erg handig document, ik vond vooral de manier om de lasers in te stellen en de methode om de verstekhoek te calibreren erg handig (Dat van die lasers is alleen nuttig voor de festool zaag, dat tweede is ook van toepassing op andere zagen)

  Die handleiding is geschreven door Rick Christopherson, die in opdracht voor festool Amerika "supplementaire" gebruiksaanwijzingen schrijft, omdat de standaard velletjes vaak nogal summier zijn.

  Die handleidingen zijn te downloaden op de festoolusa site, maar ook via zijn eigen website: link naar festool handleidingen

  Linkje naar zijn site met interessante build-log van een ronde uitzet-tafel. link

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top