Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  9.5 mm hout multiplex

  dag mensen,

  ik heb 9.5mm mulitplex latjes nodig.
  ik kan 9mm en 10mm krijgen. ik vraag me af of er een mooie oplossing bestaat om een halve mm hout ergens tegen te plakken of moet ik die 10mm multiplex 0.5mm afschaven (ik veronderstel dat je een schaafmachine of vandiktebank nodig hebt)

  dankjewel

 2. #2

  Re: 9.5 mm hout multiplex

  Hmmm... Als ik zoiet heb dan vraag ik me altijd gelijk af of ik wel écht een plaat van 9.5mm moet hebben. Kan ik ook toe met een randje van 9.5 op een plaat van 10 of dikker? Kan ik met een plaat van 9 ook uit de voeten, of kan ik misschien een plaat van 10 gebruiken en iets anders een halve millimeter opruimen?

  En als je het probleem een kwart slag draait: kan je uit de voeten met multiplex latjes van 9.5mm breed? Die zijn een stuk makkelijker te maken ;-)

  Arthur

 3. #3

  Re: 9.5 mm hout multiplex

  je hebt gelijk arthur,
  een halve milimeter maak het verschil niet.
  stomme vraag van mezelf sorry ops:

 4. #4

  Re: 9.5 mm hout multiplex

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fille
  stomme vraag van mezelf sorry ops:
  Helemaal geen stomme vraag! Je zat met een probleem en door de vraag te stellen is je probleem opgelost. Dat lijkt mij precies de bedoeling van vragen stellen. Wat is er dan stom aan? ;-)

  Arthur

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top