Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Werkplaats in wording

  In Augustus 2013 hebben mijn vriendin en ik het geluk gehad dat de huizenprijs erg laag waren en hebben we een fraaie woning kunnen betrekken met een vrijstaande garage met een binnenmaat van ong 3,80 x 7,50 x 2,20m en een zolder over het gehele oppervlak. Er zit een spouwmuur in, maar verder weinig isolatie en helaas ook geen verwarming. Niettemin een mooie ruimte m.i.! Helaas heb ik er nog niet heel veel van kunnen genieten i.v.m. een studie naast het werk. De hartstilstand van juli vorig jaar deed ook geen wonderen. Daar ben ik nu gelukkig redelijk van aan het herstellen en dat brengt natuurlijk kriebels met zich mee

  buitenzijde:
  1.jpg
  van garagedeur naar achter:
  2.jpg

  van achter naar garagedeur bezien:
  3.jpg

  De grote werktafel bevalt wel, moet alleen op wielen komen te staan. De keukenkastjes aan de linker zijde ga ik er denk ik onder maken. Schept weer ruimte. De kasten met de schuifdeuren had de vorige eigenaar er in gemaakt. M.i. niet optimaal, maar voorlopig voldoende voor de stalling van de gereedschappen.
  5.jpg 4.jpg

  Nog een make-shift werkbankje en een experiment met de dust deputy. Werkt vrij redelijk, al kan met name de emmer een upgrade gebruiken (veel ducttape nodig gehad omdat het ding direct opentrok langs de naad bij het aanzetten van de stofzuiger):
  7.jpg 6.jpg

  De indeling van de schuur zal het komende jaar flink veranderen, en daar zal ik jullie zeker nog wel bij om hulp gaan vragen.
  Laatst gewijzigd door bhengeveld; 18-01-15 om 21:14.

 2. #2
  Best prima plekkie zote zien!

 3. #3
  Wat een systeem met die stofzuiger. Bevalt hij je een beetje?
  Mvg SamSam

 4. #4
  Bevalt prima, mooi knutselwerkje. Wel behoefte aan een meer stevige opvangbak en idealiter komt de stofzuiger op het zolder.

 

 

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top